SA07 SP SELF ECO INOX - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

SA07 SP SELF ECO INOX

Félipari gépek ECO INOX "ÚJ"
SA07 SP ECO INOX IronDryer -Állítható magassággal.. Elérhető 3 program és 4 +1 alkalmazás.
Ezt a modellt otthoni használatra ajánljuk.
Szárít és vasal automatikusan - ingeket, blúzokat, pólókat, pulóvereket, nadrágokat, farmereket, rövid nadrágokat ... XS mérettől 3XL méretig.
A hagyományos készülékekhez hasonlóan az  EOLO IronDryer szabványos alkatrészeket tartalmaz: A) A megerősített pamut mellény. B) A váll beállítás szabadalmaztatott. C) N. 5 Gyors tenzorok dupla tépőzárral a ruhadarab nyújtásához. D) N. 2 tartócsövek eloxált alumíniumban. E) A kis méretű ingek. F) Az alacsony zajszintű Ecobrushless professzionális motorgarancia 10 év.
A termék 3 programot tartalmaz: 1. Szárít és vasal ingek, blúzok, pólók, pulóverek. 2. Szárít és vasal pólók és pulóverek. 3. Felfrissíti a ruhákat és vasal. * Száraz ruhákat függőlegesen porlasztóval kell kezelni. Nézze meg a bemutató videókat áruházunkban!
Az SA01ECO INOX megkönnyíti és kényelmessé teszi a szárítást és a vasalást. A meleg levegő és a belső levegő nyomás, lehetővé teszi a vasalást és az automatikus szárítást mindenféle szövetből, például pamutból, vászonból, flanelből, selyemből, kevertből (pamut - poliészter stb.), rövid ujjú vagy hosszú ujjú ingek, olasz, francia, fél francia, botton le vagy koreai gallérral.
A professzionális vasaló- és mosodai cégeknél végzett kutatások több mint 500 ruházaton lehetővé tették az IronDryers fejlesztését, hogy gyors szárítást és kiváló vasalást kapjanak, a mandzsetták és a gallér számára is, amely képes tiszteletben tartani minden típusú szövetet, és hosszabb ideig változatlanul tartani a szálakat.
A gép test és a belső szerkezet ellenálló és könnyű anyagokból készül, amelyek kiváló szilárdságot és alacsony súlyt biztosítanak a terméknek. A motort több mint 50.000 vasalás, folyamatos (Long Life 5+) használatára tervezték. Az IronDryer kettős biztonsági rendszerrel (Beta System Control) van felszerelve, amely lehetővé teszi a megfelelő vasalónyomás és szárítási hőmérsékletek automatikus szabályozását (maximális hőmérséklet 60 ° Professzionális opcionális kiegészítők rendelhetők a készülékhez ( lásd. táblázat)
** Az EOLO IronDryers nemzetközi szabadalom hatálya alá tartozik.
Garancia

10 év
Vissza a tartalomhoz