SA14 SELF - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SA14 SELF

Kisüzemi gépek
SA14 SELF Tartó alappal, kerekekkel.
Az SA14 SELF Vasaló-Szárító, tovább fejlesztett ( teljesítmény 1650watt), 4 kerékkel van felszerelve, egyszerű és kényelmes szárítást és vasalást teszi lehetővé, ingek-,blúzok-, pólók-, pulóverek esetében. Lehetőség van a szárazruhák gőzölésére is. A befújt meleg levegő (szobahőmérsékleten) lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt automatikusan és teljes biztonságban, a leginkább kellemetlen, fárasztó és drága háztartási munkát elvégezze: vasalást és szárítást.
A Vasaló-Szárító alkalmas XS és XXXL közti méretű ingek és blúzok, mindenféle szövet, pamut, vászon, flanel, selyem, vegyes (pamut poliészter stb.), hosszú vagy rövid ujjú ing, olasz, francia, félig francia, legombolós nyakkal.
A vasalás professzionális központjaiban elvégzett laboratóriumi kutatások eredményei lehetővé tették, hogy a vasalógépek egy sorát fejleszteni tudták, hogy gyors szárítást és jó vasalást biztosítsanak (beleértve a gallérokat és mandzsettákat is), és képesek legyenek mindenféle szövet vasalására és a rostok hosszabb ideig változatlanul maradjanak. A felhasználtak minőségi anyagokat és alkatrészeket, hogy biztosítsák a maximális ellenállást az idő múlásával. A ventillátor motort folyamatos működésre és több mint 100.000 ing vasalás szárításra tervezték.
A gépek fejlesztése során "ing és nadrág" formák célzottan különleges szövetekből készülnek azért, hogy a nedves ruhadarabok a hőkezelés során való ellenálló képességükhöz a lehető legjobban illeszkedjenek. A szárító vasaló gépek kettős TERMIKUS BIZTONSÁGI RENDSZERREL rendelkeznek, amely lehetővé teszi az automatikus ki - be kapcsolást (maximum hőmérséklet 60°C).
Garancia
7 év
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz