SA13 - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

SA13

Kisüzemi gépek
SA13  Kerekekkel.
Az SA13 Vasaló-Szárító, tovább fejlesztett, hosszú ruhák, laboratóriumi köpenyek, kabátok arab ruhák vasalására . Lehetőség van a szárazruhák gőzölésére is. A befújt meleg levegő (szobahőmérsékleten) lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt automatikusan és teljes biztonságban, a leginkább kellemetlen, fárasztó és drága háztartási munkát elvégezze: vasalást és szárítást.
A Vasaló-Szárító alkalmas, mindenféle szövet, pamut, vászon, flanel, selyem, vegyes (pamut poliészter stb.).
A vasalás professzionális központjaiban elvégzett laboratóriumi kutatások eredményei lehetővé tették, hogy a vasalógépek egy sorát fejleszteni tudták, hogy gyors szárítást és jó vasalást biztosítsanak  és képesek legyenek mindenféle szövet vasalására és a rostok hosszabb ideig változatlanul maradjanak. A felhasználtak minőségi anyagokat és alkatrészeket, hogy biztosítsák a maximális ellenállást az idő múlásával. A ventillátor motort folyamatos működésre és több mint 100.000 ing vasalás szárításra tervezték.
A gépek fejlesztése során "ing és nadrág" formák célzottan különleges szövetekből készülnek azért, hogy a nedves ruhadarabok a hőkezelés során való ellenálló képességükhöz a lehető legjobban illeszkedjenek. A szárító vasaló gépek kettős TERMIKUS BIZTONSÁGI RENDSZERREL rendelkeznek, amely lehetővé teszi az automatikus ki - be kapcsolást (maximum hőmérséklet 60°C).
Garancia
7 év

* Összeállítási útmutató..
* Műszaki adatok.............
Vissza a tartalomhoz