SA16 - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

SA16

Félipari gépek
SA 16
Az SA16 Vasaló-Szárító berendezés ( 1800wattos ) háztatási és professzionális használatra, rögzíthető acél aljal, amely egyszerű és kényelmes szárítást és vasalást tesz lehetővé, ingek-,pamut-, bársony-, gyapjú- és farmernadrágok esetében. A befújt meleg levegő (szobahőmérsékleten) lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt automatikusan és teljes biztonságban, a leginkább kellemetlen, fárasztó és drága háztartási munkát elvégezze: vasalást és szárítást.
A Vasaló-Szárító alkalmas XS és XXXL közti méretű ingek és blúzok, szövet, pamut, vászon, flanel, selyem, vegyes (pamut poliészter stb.), hosszú vagy rövid ujjú ing, olasz, francia, félig francia, le gombolós nyakkal.
A vasalás professzionális központjaiban elvégzett laboratóriumi kutatások eredményei lehetővé tették, hogy a vasalógépek egy sorát fejleszteni tudták, hogy gyors szárítást és jó vasalást biztosítsanak (beleértve a gallérokat és mandzsettákat is), és képesek legyenek mindenféle szövet vasalására és a rostok hosszabb ideig változatlanul maradjanak. A felhasználtak minőségi anyagokat és alkatrészeket, hogy biztosítsák a maximális ellenállást az idő múlásával. A ventillátor motort folyamatos működésre és több mint 100.000 ing vasalás szárításra tervezték.
A gépek fejlesztése során "ing és nadrág" formák célzottan különleges szövetekből készülnek azért, hogy a nedves ruhadarabok a hőkezelés során való ellenálló képességükhöz a lehető legjobban illeszkedjenek. A szárító vasaló gépek kettős TERMIKUS BIZTONSÁGI RENDSZERREL rendelkeznek, amely lehetővé teszi az automatikus ki - be kapcsolást (maximum hőmérséklet 60°C).
Garancia
6 év
Vissza a tartalomhoz