SA04 R INOX - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

SA04 R INOX

Háztartási gépek
SA04 R INOX IronDryer - Kerékkel. Szárít és vasal automatikusan - ingeket, blúzokat, pólókat, pulóvereket, nadrágokat, farmereket ... XS mérettől XXXXL méretig.
Az SA04 R megkönnyíti és kényelmessé teszi a szárítást és a vasalást. A meleg levegő és a belső levegő nyomás, lehetővé teszi a vasalást és az automatikus szárítást mindenféle szövetből, például pamutból, vászonból, flanelből, selyemből, kevertből (pamut - poliészter stb.), rövid ujjú vagy hosszú ujjú ingek, olasz, francia, fél francia, botton le vagy koreai gallérral.
A professzionális vasaló- és mosodai cégeknél végzett kutatások több mint 500 ruházaton lehetővé tették az IronDryers fejlesztését, hogy gyors szárítást és kiváló vasalást kapjanak, a mandzsetták és a gallér számára is, amely képes tiszteletben tartani minden típusú szövetet, és hosszabb ideig változatlanul tartani a szálakat.
A gépros test és a belső szerkezet ellenálló és könnyű anyagokból készül, amelyek kiváló szilárdságot és alacsony súlyt biztosítanak a terméknek. A motort több mint 50.000 vasalás, folyamatos (Long Life 5+) használatára tervezték. Az IronDryer kettős biztonsági rendszerrel (Beta System Control) van felszerelve, amely lehetővé teszi a megfelelő vasalónyomás és szárítási hőmérsékletek automatikus szabályozását (maximális hőmérséklet 60 ° Professzionális opcionális kiegészítők rendelhetők a készülékhez ( lásd. táblázat)
Garancia
5 év

* Összeállítási útmutató..
* Műszaki adatok.............
Vissza a tartalomhoz