SA10 INOX - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

SA10 INOX

Háztartási gépek
SA10 INOX IronDryer - Szárít és vasal automatikusan -narágokat, rövid nadrágokat, farmereket, melegítő és katonai nadrágokat ... XS mérettől XXXXL méretig.
Az SA10 megkönnyíti és kényelmessé teszi a szárítást és a vasalást. A meleg levegő és a belső levegő nyomás, lehetővé teszi a vasalást és az automatikus szárítást mindenféle szövetből, például pamutból, vászonból, flanelből, selyemből, kevertből (pamut - poliészter stb.).
A professzionális vasaló- és mosodai cégeknél végzett kutatások több mint 500 ruházaton lehetővé tették az IronDryers fejlesztését, hogy gyors szárítást és kiváló vasalást kapjanak, amely képes tiszteletben tartani minden típusú szövetet, és hosszabb ideig változatlanul tartani a szálakat.
A gép test és a belső szerkezet ellenálló és könnyű anyagokból készül, amelyek kiváló szilárdságot és alacsony súlyt biztosítanak a terméknek. A motort több mint 50.000 vasalás, folyamatos (Long Life 5+) használatára tervezték. Az IronDryer kettős biztonsági rendszerrel (Beta System Control) van felszerelve, amely lehetővé teszi a megfelelő vasalónyomás és szárítási hőmérsékletek automatikus szabályozását (maximális hőmérséklet 60 ° Professzionális opcionális kiegészítők rendelhetők a készülékhez ( lásd. táblázat)
Garancia
5 év

* Összeállítási útmutató..
* Műszaki adatok.............
Vissza a tartalomhoz